2020 Yılının En İyi Mekanik Kaliteli Kalem Listesi

2020 Yılının En İyi Mekanik Kaliteli Kalem Listesi

Kalem kullanma konusunda merakı ve ilgisi olmayanlar için tabi ki mekanik kalemlerin hepsi aynı görünebilir. Ancak mekanik kalem seven ve kaliteli kalem kullanmak istiyorum diyenler için bu oldukça karmaşık bir konudur. İster Koleksiyonunuza eklemek için kaliteli kalem arıyor olun isterseniz de hediye kaliteli kalem arayışında olun fark etmez. İşte sizin için 2020 yılının en iyi mekanik kaliteli kalem listesi...
 

Lamy Çoklu Sistem

Lamy kalemleri ucuz değildir, ancak Multisystem'in kullanışlı ve şık tasarımı yatırıma değer kılar.
Kalem ve kurşun kalem kombinasyonu size her iki dünyanın da en iyisini verir.
İnce tasarım, uzun süreli kullanım için rahattır.
Sunum kutusunda gelir ve harika bir hediye olur.
Kaliteli kalem listesinde yerini alan doldurulabilir özellikteki tükenmez kalem olarak ikiye katlanmasıdır. Çalışmanız veya eğitiminiz için hem kalem hem de kurşun kalem kullanmayı seviyorsanız bu kullanışlı bir eklentidir ve iki işlev arasında geçiş yapmak çok kolaydır.
Bu kalem bükme mekanizmasıyla çalışır ve ince ve iyi ağırlıklı tasarımıyla yazı yazmak rahattır.
Bu pahalı kırtasiye malzemesi bir sunum kutusunda gelir, bu nedenle yüksek kaliteli kalem için harika bir hediye olur.
 

Zebra Delguard Tipi

Kırılmaz bir kalem olarak pazarlanan Zebra DelGuard  sistemi, siz onu kullanmayı seçerseniz ömür boyu dayanabilir.
DelGuard tasarımı kırılmaz şekilde üretilmiştir.
Dokulu tutuş daha fazla konfor sağlar.
İnce bir kalem için harika ağırlığa sahiptir.
Japonya'da yapılan akıllıca tasarlanmış patent bekleyen sistem, can sıkıcı kurşun kırılmalarını önlemek için tasarlanmıştır. Çift yay mekanizması, ucun güvenli olmasını sağlayarak dikey ve açılı pozisyonlarda kapanmasını durdurmaya yardımcı olur.
Dokulu tutuş elde iyi hissettirir ve uzun muayeneler veya not alma seansları sırasında el stresine karşı koruma sağlar. Dayanıklı tasarım, onu ahşap ve diğer sağlam malzemeleri işaretlemek için eşit derecede yararlı kılar.
Bu uygun fiyatlı kaliteli kalem, aynı zamanda hafif görünümüne rağmen dengeli bir ağırlığa sahiptir, bu da onu kullanmayı bir zevk haline getirir.
 

Pilot Dr. Grip

Pilot'un  Dr. Grip  mekanik kalemi, iş, okul ve aklınıza gelebilecek hemen hemen her şey için mükemmel günlük seçenektir.
Metalik tasarım pratik ve şıktır.
0,9 mm uç, günlük kullanım için mükemmel kalınlıktır.
Konfor, bu kalemin en önemli satış noktasıdır. Sallama veya vurma mekanizması, daha fazla liderlik elde etmenin daha kolay bir yoludur ve daha az el becerisi olan kullanıcılar için mükemmeldir.
Klasik boyalı metal gövde profesyonel görünür ve sizi sınıftan veya ofisten doğrudan saha çalışmasına götürecek kadar sağlamdır. 0,9 mm uç, çoğu kullanıma dayanacak kadar güçlüdür, yazı ve çizim ile gerçekten mükemmeldir.
 

Pentel Arts Graphgear

Diğer kaliteli kalem seçenekleri arasında net ve doğru teknik çizimler için ideal olandır.
Uzun çalışma seansları için hafif ve rahattır.
Çift etkili kurşun koruma sistemi kırılmaları önler.
Graph Gear 1000, çok sağlam kaliteli kalem kategorisinde yer alır. Yüksek polimer kurşun doldurucular, net not alma, doğru teknik çizimler ve ihtiyacınız olan her yerde doğruluk için güçlü ve hassas çizgiler sağlar.
Konik 4 mm'lik uç, cetveller ve düz kenarlarla kullanım için mükemmeldir, bu nedenle zanaatkârların bu seçeneği dikkate almaları iyi olur. 0.8 oz. günlük bir mekanik kurşun kalem için iyi bir ağırlıktır ve yumuşak lateks pedleri olan yontulmuş metalik tutuş, uzun yazma ve çizim seanslarında sizi rahat ettirir.
0,5 mm, 0,7 mm veya 0,9 mm uçlarla mevcuttur, kişisel tercihlerinize uyacak bir seçenek vardır. Ve çift etkili toplayıcı, kesintisiz bir iş akışı için lead'i kırılmalardan korur.
Graph Gear 1000 sunduğu kadar ucuzdur ve mekanik kaliteli kalem dünyasına mükemmel bir ilk adım atar.
 

Rotring Rapid PRO

Alman mühendisliği, kaliteli malzemeler ve düşünceli özellikler bir araya gelerek Rotring Rapid PRO'yu  piyasadaki en iyi mekanik kaliteli kalem ürünlerinden biri haline getiriyor.
Uzun süreli kullanım sırasında metal gövde harika hissettirir.
0,5 mm ve 0,7 mm modeller, kurşun kırılmalarını önlemek için kayar manşon tasarımına sahiptir.
2.0 mm'lik tasarım, kurşunu en iyi durumda tutmak için bir bileyici içerir.
Tamamen metal gövde, büyük bir ağırlığa sahiptir ve harika bir el hissi için mükemmel şekilde dengelenmiştir. Kaymaz metal tırtıklı kavrama, parmaklara karşı da rahatlık sağlar ve uzun süreli kullanım sırasında basıncı ve yorgunluğu gidermeye yardımcı olur.
Basmalı düğme mekanizması 0,5 mm, 0,7 mm veya 2,0 mm uç ortaya çıkarır ve en ince iki uç modelindeki kayar kovan ve yastıklı kurşun mekanizması, kurşun kırılmalarına karşı koruma sağlarken yazmayı daha rahat hale getirmek için birlikte çalışır. 2.0 mm modelinde, kalın ledin okunaklı yazı ve hassas çizim için yeterince keskin kalmasını sağlamak için basma düğmeli kapağın altına gizlenmiş yerleşik bir kalemtıraş bulunur.
Piyasadaki en ucuz kalem değil, bu yüzden muhtemelen öğrencilerden çok profesyoneller için daha uygun. 
 

Pentel Sharp Kerry

Pentel'in bu klasik  Sharp Kerry  kalemi, yirmi yılı aşkın bir süredir piyasada olup kaliteli kalem kategorisinde favori listemizde üst sıralarda yer alıyor.
İnanılmaz hassasiyet için saat ustasının araçları kullanılarak üretildi.
Dikkatli mühendislik, bu kalemi sağlam ve uzun ömürlü kılar.
Bu kadar yüksek kalite için şaşırtıcı derecede düşük fiyat.
Üst düzey tasarım, daha önce mekanik bir kurşun kalemde mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha fazla hassasiyet ve doğruluk için saatçinin araçlarıyla yapılmıştır. Estetik açıdan, aslında bir kurşun kalemden çok bir kaleme benziyor: güzel boyutlu reçine haznesi elde rahattır ve kapak kullanılmadığında kazara kurşun kalem izlerine karşı koruma sağlar.
Üretim sürecinde bu kadar özen gösterilmesi, bu kalemlerin ömür boyu dayanacağı anlamına gelir. Kapağın altına gizlenmiş yedek bir silgi ve içine gizlenmiş kullanışlı bir kurşun saklama tüpü de dâhil olmak üzere birçok düşünceli dokunuş da vardır.
Sharp Kerry, fiyat açısından şaşırtıcı derecede orta sınıftadır. Ayrıca çeşitli renklerde ve iki kurşun kalınlığında (0,5 mm ve 0,7 mm) mevcuttur.
 

Uni Kuru Toga Ruleti

Kuru Toga  Uni onun yenilikçi özellikleri ve süper düşük fiyat için mekanik kaliteli kalem listesinin başında yer alır.
Patentli bükme mekanizması, ucu keskin tutarken aynı zamanda korur.
Hafif ve şık tasarım harika görünüyor ve hissettiriyor.
Böylesine etkileyici kalite için inanılmaz düşük fiyat.
Kurşun kırılması sorunu listemizdeki birkaç üretici tarafından çözüldü, ancak Uni bunu bir adım daha ileri götürdü ve kurşunun körelmesini ve yazının tutarsızlığını durdurmanın bir yolunu buldu. Patentli bükme ve döndürme mekanizması, yüksek kaliteli 0,5 mm ucu sayfadan her kaldırdığınızda döndürerek keskin ve net ve temiz çizgiler sunmaya hazır olmasını sağlar.
Şık tasarımlı namlu, 0.32 oz ile süper hafiftir. Tasarımdan bahsetmişken, standart siyahtan bir değişiklik yapmak isterseniz birkaç farklı renkte mevcuttur.
Bu mekanik kaliteli kalem ile ilgili belki de en etkileyici olan şey, ne kadar ucuz olduğu.
 

Mekanik kaliteli kalem alırken dikkat etmeniz gerekenler:

Amaç  - Bazı kalemler hassas not almak için tasarlanırken, diğerleri daha zorlu görevlerde çalışmak üzere tasarlanır. Daha kalın uçlar ahşabı işaretlemek için harikadır ve daha ince uçlar teknik çizim ve matematik denklemleriyle kullanım için mükemmeldir.
Ağırlık  - Çoğu kalem yaklaşık 1 gr. ancak dışarıda daha hafif ve daha ağır seçenekler var. Duyarlı olduğunuz bir şeyse, daha ağır kalemlerle el stresi riskine karşı dikkatli olun.
Tasarım özellikleri  - Bazı kalemlerde sap ve silgi gibi ekstralar bulunur, bu nedenle sizin için önemliyse bu eklemelere dikkat edin. Ayrıca kırılmaları önlemeye yardımcı olan kurşun koruma özelliklerine de dikkat edin.
Fiyat - Listemizdeki kaliteli kalem fiyatları değişkendir. Mekanik kurşun kalemlerde daha yüksek bir fiyat her zaman daha yüksek kaliteye eşit değildir, bu nedenle seçiminizi yaparken yalnızca buna güvenmeyin.
 
Sonuç
 
Bütçeniz ve gereksinimleriniz ne olursa olsun, piyasada sizin için mükemmel kaliteli mekanik kalem vardır. Etrafta alışveriş yaparken kalemi nasıl kullanmayı planladığınızı aklınızda bulundurun ve sizi mutlu edecek doğru tasarıma ve özelliklere sahip olduğundan da emin olun.

Yorum Bırak (Mail Adresiniz Görünmeyecektir.)

Security Code