2020 Yılının En İyi Dans Egzersiz Videoları

2020 Yılının En İyi Dans Egzersiz Videoları

Kalitelikalem, 2020 yılının en iyi dans egzersiz videoları burada. İster hip-hop, ister oryantal dans isterseniz de Bollywood tarzı hareketlerden hoşlanıyor olun, herkes için bir şeyler var.
 

'Señorita' Dans Egzersizi - Caleb Marshall

Karizmatik Caleb Marshall , pop yıldızları Shawn Mendes ve Camilla Cabello'nun başarılı 2018 düeti “Señorita” etrafında yoğunlaşan eğlenceli ve enerjik bir dans egzersizinde size rehberlik ediyor. 3 dakikadan biraz fazla bir sürede, enerji veren bir pick-me-up'a ihtiyacınız varsa, bu dansı gününüze hızlıca sığdırabilirsiniz. Marshall'ın Instagram'daki diğer heyecan verici antrenmanlarından bazılarına göz atmayı unutmayın.
 

Muqabla Bollywood Dans Egzersizi

YouTuber Rahul ile iyimser Bollywood dans hareketlerine doğrudan katılın . Bu video, Bollywood müziğinin eğlenceli ve ilham verici yanına büyük ölçüde dayanırken, aynı zamanda iyi bir terli egzersiz yapmanızı sağlar. Instagram'daki diğer videolarına bakın.
 

Live Love Party'den 'Tala' Zumba Dance Fitness

Zumba'yı seviyor musunuz? "Tala" dans çılgınlığına katılmak ister misin? Deneyimli bir Zumba dansçısı olsanız da olmasanız da Live Love Party, kanınızın pompalandığını ve tüm vücudunuzun hiçbir zaman sorunsuz bir şekilde hareket ettiğini hissetmeniz için doğrudan atlamanıza yardımcı olur. Onları Instagram'da kontrol edin.
 

15 Dakikalık Dans Partisi Egzersizi

Patlama yaparken gerçekten iyi bir egzersiz yapmaya hazır mısınız? 2000'lerden en sevdiğiniz müziklerden bazılarıyla sizi 15 dakikalık bir kardiyo dans antrenmanına götürür - bu, en sevdiğiniz günlük kardiyo egzersiz programlarından biri olabilir. Bu dans antrenmanı, gün boyunca size pozitif hisler verirken adrenalin pompalamanızı sağlar.
 

30 Dakikalık Dans Egzersizi

FitSevenElevent'ten Tanju, yavaş başlayan ancak giderek zorlaşan ama eğlenceli dans hareketlerinde kademeli olarak çalışan yoğun bir 30 dakika ile sizi bir sonraki seviyeye taşıyor . Bu egzersiz tüm seviyeler için iyidir ancak gün boyunca yeterli miktarda egzersiz yapmanızı sağlar.
 

Afrika Dansı Çevrimiçi Egzersizi

Let Helio Faria gelen dancefunfitness doğru eğlenceli bir dans egzersiz sokabilmek (onun Instagram kolu kesinlikle teslim) dünyanın en büyük, catchiest Afrobeat ve Dancehall şarkıların bazıları ile.
 

BollyX, Bollywood Egzersizi

Farklı seviyeler için yüzlerce dans egzersiz videosu ile BollyX , tam vücut dans egzersizini eğlenceli ve zahmetsiz hale getirmek için doğru miktarda enerji veren melodi ve ritimle doğru şarkıyı nasıl seçeceğini bilir.

Aşırı Dans Egzersizi

Günlük egzersizinize kardiyo yapmaya başlamak istiyor, ancak henüz devam edebileceğinizden emin değil misiniz? MYLEE Dance'ın bu devam antrenmanı, egzersiz ilerledikçe her hareketin açıklamaları ile dans ederken hareketleri öğrenmenize ve eğlenmenize yardımcı olacak.

Yorum Bırak (Mail Adresiniz Görünmeyecektir.)

Security Code