2020 Mars Retrosu Ne Zaman? Mars Retrosu Burçları Nasıl Etkiler?

2020 Mars Retrosu Ne Zaman? Mars Retrosu Burçları Nasıl Etkiler?

2020 Mars retrosu ne zaman? Mars retrosunun burçları nasıl etkiler? Şeklindeki sorular aklımızı kurcalamaya başladı. Olumsuz etkileriyle tanınan Mars Retrosu burçlar üzerinde ne gibi değişikliklere yol açacak?
 

Mars Retrosu Nedir?

Mars gezegeni doğum haritamızda yaşamla mücadele ederken seçtiğimiz üslubumuzdur. Konulara verdiğimiz tepkiler, masaya yumruğu vurma biçimimizdir. Nasıl öncelik aldığımız, kızgınken kullandığımız dilin biçimidir.
Fiziksel enerjimiz ve savaş gezegenimizdir. Haritanızda hangi ev, hangi burçta bulunduğu diğer gezegenlerle yaptığı açılar bizim için çok önemlidir.
 

Mars Retrosu 2020 Ne Zaman?

Tam tarihiyle bilinen doğum haritasında olumsuz bir lokasyona sahip Mars zorluklara yol açar. 9 Eylül 2020 Mars gökyüzünde geri hareket etmeye başlayacak. Yani popüler olarak da bilinen ancak hiç sevilmeyen Mars Retrosu başlayacak.
 
Koronavirüs pandemisi sebebiyle zor günler geçirdiğimiz bir dönemde bu retro bizi biraz tedirgin etse de yine de retronun etkilerini başarılı bir şekilde yönetebiliriz.
 

Peki, ama Mars Retrosu ne anlama geliyor?

Astrolojik açıdan Retro hareketi, gezegenin geri hareket etmesini ifade eder. Aslında gezegenler geri gitmez. Dünya’nın dönüş hızına kıyasla daha yavaş hareket sergilediğinde, gezegenler sanki geri gidiyormuş gibi bir tepki verirler. Aslında hiç bir gezegen hareketini geriye doğru yapmaz. Sadece bir yanılsama böyle düşünülmesine sebep olur. Bu durum göreceli hız farkı ile açıklanabilir.
Yaklaşık olarak 26 ayda bir kez, Dünya, Mars'ı geçer. Bu yanılsama canlılar üzerinde ciddi etkiler meydana getirir.
Gezegenlerin büyük bir kısmı doğrudan hareket ettiğinden ötürü, geri gitme durumu nadir yaşanır. Birçok birey, haritalarındaki konumlanmalar ve haritalarındaki açılara bağlı olarak, gezegenler retro halindeyken daha yıkıcı olaylarla karşı karşıya kalır. Retroların sevilmeme sebeplerinden en önemlisi budur. 
 
Mars Retro tarihleri; 9 Eylül 2020 ile 13 Kasım 2020 tarihlerinde Mars Türkiye haritasına bakıldığında 10. evde yani Koç burcunda hareket edecek. Bu durum zorlu durumlarla karşı karşıya kalınmasına yol açacak.
Bu retro tarihleri arasında Mars haritanızın kaçıncı evindeyse, sizlerin uğraşacağı konular da onlarla alakalı olacak.
 

Mars retrosu 2020 burçlara etkisi

Öncelikle Mars gezegeni bu tarihte koç burcunda olacak. Gerileme hareketini koç burcu üzerinde gerçekleştirecek.
Özellikle koç burcu ve oğlak burcundaki gezegenler yüzünden ilişkilerin çok sert etkileşim içerisinde olacağını söyleyelim. Hareketli ve bir o kadar da yorucu bir döneme giriliyor. Hedef odaklı ilerlerseniz kazanırsınız. Önemli işlerinizi, anlaşmaları ve başlangıçları Mars retrosu olduğu zaman yapmamaya özen gösterin. 
 
Koç burcu ve yükseleni koç olanların bu dönemde sakin olmak için çok fazla efor sarf etmesi gerekecek.
 
Boğa burcu ve yükseleni boğa olanların iç dünyalarına dönmeleri ve kendileriyle olan savaşlarını tamamlamaları gerekecek. Bu dönemde psikolojik açıdan iyileşmeye yönelik yeni şeylere adım atılabilir.
 
İkizler burcu ve yükseleni ikizler olanların sosyal hayatı artacak. Arkadaşlık ilişkileri artıp yeni sosyal ilişkilere addım atılacak. Ancak yeni hedefler belirlemek için doğru zaman değil.
 
Yengeç burcu ve yükseleni yengeç olanların hırslı ve atılgan olacağı aktif bir dönem olacak. Ancak istediğini alma konusunda daha fazla zorluklarla karşı kaşıya kalınacak. Bu tarihler arasında önemli bir karar ya da adım atılmamasına dikkat edilmeli.
 
Balık burcu ve yükseleni balık olanların finansal konulara dikkat etmesi gerekiyor. Harcamalar çoğalabilir. Aman dikkat.
 
Kova burcu ve yükseleni kova olanların insanlarla olan ilişkilerinde zorlanmalar görülecek. Düşüncelerinizi anlatırken zorlanabilirsiniz. Gizli düşmanlıklara dikkat.
 
Oğlak burcu ve yükseleni oğlak olanların, ev hayatında bir sakinlik olabilir. Taşınma konuları gündeme gelebilir. İletişim kurmak bu dönemde oğlaklar için de oldukça zor.
 
Yay burcu ve yükseleni yay olanların aşk ve seyahat hayatında bir hareketlilik görülüyor. Hayattan keyif aldıracak hobiler bu dönemde yarar sağlar. 
 
Akrep burcu ve yükseleni akrep olanların seyahat sayısında artış olabilir. İş sorumlulukları çoğalırken sağlığa da dikkat etmek, spor yapmak gerekiyor. 
 
Terazi burcu ve yükseleni terazi olanların iş hayatının zorlu geçeceği, ortalıkların sonlanacağı bir dönem olabilir. Bu dönemde yalnızsanız yeni bir ilişkiye yelken açabilir, yeni iş ortaklarıyla el sıkışabilirsiniz.
 
Başak burcu ve yükseleni başak olanların finansal açıdan kendilerini korumaya alması, kredi konusunda düşünmesi gerekmektedir. Harcama yönetiminin yeniden gözden geçirilmesi faydalı olacaktır. İlişkilerdeyse kontrol ve baskıdan uzak durulmalıdır.
 
Aslan burcu ve yükseleni aslan olanların dini ve felsefi konulara yoğunlaşması artacak. Akademik hayatta yeni adımlar atılabilir. E-ticaret alanında olanların bu dönemde işlerinde olumlu yönde bir hareketlilik olabilir. 
 

Mars retrosu için ne yapılmalıdır?

Mücadele ve tutkularınızı gözden geçirin. Kararlarınızı sakin bir şekilde almak için aceleci davranmayın. Mars Retro hareketinde kendinizi keşfe çıkın. Yeniden düşünün ve olaylara bakış açınızı değiştirin. Sağlam ilişkiler kurabilecek bir iletişim dilini tercih edin.
 
 
KAYNAK:
 

Yorum Bırak (Mail Adresiniz Görünmeyecektir.)

Security Code