iPhone 12 Özellikleri Neler? iPhone 12 Ne Zaman Çıkacak?

iPhone 12 Özellikleri Neler? iPhone 12 Ne Zaman Çıkacak?

2020 yılında Apple Koronavirüs sebebiyle çevirimiçi tanıtım hazırlayarak yeni akıllı telefon iPhone 12’yi teknoloji tutkunlarına tanıtacak. Tasarım açısından eskiye dönmesi beklenen iPhone 12, boyut olarak dört farklı modelle kullanıcılarını şaşırtabilir. İşte iPhone 12 fiyatı, özellikleri ve merak edilenler...
 
Geçtiğimiz sene çıkan iPhone 11 oldukça ses getirmiş ve 3 farklı modelle en fazla satılan telefon olmuştu. Eylül ayında lansmanı yapılacak iPhone 12; fiyatı, sahip olacağı özellikleri ve de tasarımı kesinleşti.
 

İPhone 12 Özellikleri Neler Olacak?

Bütün modellerde 5G teknolojisinin yer alacak olması, fotoğraflarda LIDAR teknolojisinden yararlanılması dikkat çekici kısımları. 
 
Apple, iPhone kutu içeriğinde şarj aleti bulunmayacağı ile ilgili dolaşan söylentinin şuan için gerçek olup olmadığı bilinmiyor. Ancak umuyoruz ki içeriğinde ihtiyaç duyacağımız her şey yer alır.
Yeni iPhone modellerinin radikal değişimlerinden biri ise iPhone 6’dan beri devam ettirdiği yuvarlak hattından vazgeçecek olması.  Çerçeveler, bombe yapmadan telefonun etrafını saracak. Bu tasarım en son Phone SE modelinde görmüştük. 
iPhone 12 arka kamera modülünde iPad Pro’da bulunan özel teknoloji bulunacak. Bu özelliğin alacak. İphone 12 Pro ile Pro Max modellerinde yer alacak olan 3 kameranın dışında LIDAR sensörü de yer alacak.
İphone 12 modellerinin tamamında OLED ekran paneli yer alacak. 
 

İPhone 12 Batarya Ömrü

iPhone 12 batarya kapasiteleri için şuan kesin bir bilgi olmasa da içeriğinin bu kadar zengin olması planlanan modelin umuyoruz ki artık güçlü batarya ömrü olur. Aksi halde 2021 yılında çıkacak iPhone modelini merakla bekliyor olacağız. 
 
LIDAR sensörü kızılötesi ışınlarla birlikte kameranın görüş açısında bulunan nesneleri 3 boyutlu taramaya olanak tanıyor. Ancak günlük hayatta kullanılması beklenmeyen bu özellik Artırılmış gerçeklik uygulamaları için ciddi bir performans iyileştirmesi sağlayacağını söyleyebiliriz.  
 

iPhone 12 Türkiye Fiyatı

iPhone 12 kaç para olacağı şuan için 8750 TL ila 14.835 TL arasında 4 modelin şuan için beklenen fiyatıdır. Ancak fiyatların satış zamanı netleşeceğini bu fiyatın değişebileceğini de önceden belirtmiş olmakta fayda var.  Fiyat güncellemesi halinde içerikte de güncelleme yaparak sizlere iletmiş olacağız.
 
Kaynak: Tom's guıde

Yorum Bırak (Mail Adresiniz Görünmeyecektir.)

Security Code