Evde Nasıl Vakit Geçirmeli?

Evde Nasıl Vakit Geçirmeli?

Bildiğiniz üzere kendimizi ve sevdiklerimizi, corona virüs salgınından korumak için evde kalmamız çok önemli. Peki, evde kalmamız gerektiği bu dönemi en verimli şekilde nasıl geçirebiliriz? İşte evde kaldığımız süreyi daha eğlenceli ve daha verimli hale getirmeyi sağlayacak öneriler..

Okumaya vakit bulamadığınız kitaplara fırsat verin.

Okumaya fırsat bulamadığınız o kitabı okumak için bu zamanı fırsata çevirin ve kitabı artık elinize alın.

Film ve dizi izleyin

İzlemek istediğiniz film ve dizilerin bir listesini yapın ve gün içerisinde listede yazanlardan seçip, izlemeye çalışın.

Yeni bilgiler öğrenin

İnterneti aktif bir şekilde kullanarak yeni ve yararlı bilgiler öğrenin. Online eğitim derslerine katılın. Öğrenmek istediğiniz ve evden çıkmadan ulaşabileceğiniz ne varsa bu dönemde ona vakit ayırabilirsiniz. Bu sayede geçirdiğiniz vakti anlamlı hale getirmiş olursunuz.

Kendinizi şımartın

İşte olduğumuz zaman diliminde öğle molasında “evde olsam keşke, şöyle bir dinlensem” demişsinizdir. Şuan evdeyiz, çalıştıktan sonra televizyon karşısında uzanarak kestirmek, bizi rahatlatabilir. Keyifli bir film ya da müzik açıkken.

Blog açın

Yazmayı ve araştırmayı seviyor, kendinizi güzel bir şekilde ifade edeceğinize inancınız tam ise blog açın. İnternetten blog açmak için araştırma yapın.

Meditasyon yapın

İç huzuru bulmak, sakinleşmek ve iyi hissetmek için yoga vb aktiviteler bu dönemde sizi rahatlatacak ve süreci daha rahat geçirmenizi sağlayacaktır.

Evinizde ufak değişiklikler yapın

Vaktiniz olsa evde yapacağınız ufak değişiklikleri, komşulara rahatsızlık vermeyecek şekilde hayata geçirebilirsiniz. Hem vaktinizi güzel değerlendirmiş hem de ufak değişikliklerle evin havasına renk katabilirsiniz.

Hobilerinize odaklanın

Üzerinde çalıştığınız hobileriniz varsa eğer, evde kaldığınız süre boyunca hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Bu sayede aklınızın dağılmasını, rahatlamayı ve zamanın akıp gitmesini sağlayabilirsiniz.

Doğal güzellik ürünleri hazırlayın

Doğal ürünlerle hazırlanmış, doğal içerikli cilt bakım ürünleri ile cildinizi yenileyebilirsiniz. Bu süre zarfında cildinize ağır makyaj yapmayacağınız için cildiniz de nefes alacak, yenilenecektir.

Egzersiz yapın

Egzersiz yaparak hem zinde kalıp hem de üzerinizdeki gerginlikten kurtulabilirsiniz. Örneğin; sağlık sorunu bulunmayan bireyler ev ortamında rahatlıkla pilates vb. egzersizler yapabilir, bunlarla ilgili videoları takip edebilirsiniz.

Sağlıcakla kalın..

Yorum Bırak (Mail Adresiniz Görünmeyecektir.)

Security Code